Elektronikus irattár

Napjainkra teljesen elfogadott modell, hogy gazdaságossági okból és/vagy helyhiány miatt egy vállalkozás vagy intézmény kiszervezi az irattárazási feladatait egy speciális, ezen a területen működő szolgáltatóhoz. Ennek analógiájára kínáljuk ügyfeleink számára az általunk digitalizált dokumentumok biztonságos (redundáns) tárolását, illetve a dokumentumok on-time kereshetőségét és elérhetőségét biztosító elektronikus archiváló szoftver használatát.

Az e-irattár tárolókapacitását a földrajzilag elosztott szervertermeinkben lévő IBM és Cisco szerverek, storage-ok, és Tape Library berendezések, valamint IBM TSM mentőszoftver biztosítják, míg a digitalizált dokumentumok visszakereshetőségét az IBM FileNet vállalati tartalomkezelő szoftvere garantálja.

Converta ügyfelei a FileNet web kliensének (Workplace) használatával érik el dokumentumaikat. A Workplace az eredeti, univerzális, azonnal használható IBM FileNet P8 platform végfelhasználói webes alkalmazása, amely az összes felhasználó számára elérhetővé teszi a vállalati tartalomkezelés (ECM) funkcióit. Olyan eszközöket is biztosít, mint a folyamattervező és a bevitelisablon-varázsló, így az üzleti alkalmazások tervezői elérhetik a FileNet P8 dokumentumkezelő és üzleti folyamatokat irányító szolgáltatásait.