×

Szolgáltatásaink

Dokumentumtár kialakítása és üzemeltetése

A Cascade és a Converta munkatársai több mint 10 éve foglalkoznak teljes nagyvállalatokat kiszolgáló nagyvállalati tartalom kezelő (Enterprise Content Management továbbiakban ECM) rendszerekkel. Ebben a témakörben az IBM piacvezető megoldását a Filenet Panagon rendszert nyújtjuk telepített megoldásként , de teljeskörű szolgáltatás formájábanis.

Ma a korszerű ECM megoldások szolgáltatásként nyújtott alkalmazás (Application As A Service – AAAS) formában már a kis- és középvállalatok számára is elérhető árkategóriában, havidíjas konstrukcióban igénybe vehetők. Ezzel a felhasználó megszabadul a saját rendszerrel óhatatlanul együttjáró terhekkel (üzemeltetés, frissítések, mentések) és előbb-utóbb fellépő korlátokkal.

Az ECM rendszereknek biztosítaniuk kell,  hogy a vállalat minden új dokumentumát tárolhassa, szükség esetén azokat korlátozás nélkül elérhesse, azok biztonsága és rendelkezésre állása megfeleljen az elvárásoknak. Emellett – az igények fejlődése és változása miatt – a rendszernek lehetővé kell tennie a rugalmas módosításokat, fejlesztéseket. Ezért az ECM rendszernek biztosítania kell az alábbiakat:

  • Korlátlan számú dokumentumtípus létrehozhatósága
  • Robusztus workflow rendszer, amelyben mind kollaboratív, mind tranzakciós workflow pontok elhelyezhetőek (vagy ezek bármilyen kombinációja)
  • API felület biztosítása
  • Többnézetű jogosultsági mátrix kezelési képesség
  • Dokumentum lifecycle menedzsment (dokumentumtípusonként policy alapon)

 

Az ilyen alapokon felépített rendszer képes hosszútávon megfelelni szinte bármilyen alkalmazás architektúra és vállalati üzletmenet igényeknek.

A Cascade és a Converta a dokumentumkezelési témakör kérdéseit részletekbe menően ismeri. Jelentős személyes tapasztalatot halmoztunk fel a megvalósított projektek során. Ezen tapasztalataink megosztásában szívesen állunk leendő partnereink rendelkezésére. Azt gondoljuk, hogy a dokumentum menedzsment terület, annak szerteágazó lehetőségei miatt, személyes beszélgetésekkel indítva kezelhető a leghatékonyabban.

A részletes tájékoztatót a FileNet ECM-ről itt olvashatja: Cascade Zrt. FileNet ismertető